Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Wystarczy trochę rozejrzeć się po starszych wątkach. Propozycji spotkań jest wiele.
W piątek będzie babskie spotkanie, polskie imprezy są jeśli takowe Cię interesują.
Wszystko zależy od Ciebie. Niestety piszesz w taki sposób jakbyś już zdecydowała że będziesz pustelnikiem

p.s. Przy takiej pogodzie jak dziś zazwyczaj śmigamy na rolkach w Fornebu wieczorem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Kowalski, nie mogę rozwaliłeś mnie na łopatki!

Ładnie się zaczyna, dziewuszka nam się zamartwia a tu już kółko adoratorów się zawiązuje he he. Dwa tygodnie to za mało, żeby rozmyślać o tym, co by było gdyby...Głowa do góry, cycki do przodu a będzie super!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
cukru i mleczka juz niema ,ale licze ze reszta też coś dozuci od siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Katarzyna napisał:
Kowalski, nie mogę rozwaliłeś mnie na łopatki!

Ładnie się zaczyna, dziewuszka nam się zamartwia a tu już kółko adoratorów się zawiązuje he he. Dwa tygodnie to za mało, żeby rozmyślać o tym, co by było gdyby...Głowa do góry, cycki do przodu a będzie super!

no i oto chodzi
porzadny facet zawsze poda pomocne ramie kobiecie w potrzebie
psytuli ,osłoni od wiatru ,descu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
wszedłem na forum wedkować ,a ja flirtuje co sie podziało z duszą łowcy ,wędkarza ??
chyba się starzeje :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niech olinka znajdzie sobie chłopaka ...to jest najlepsze wyjście . nie będzie myśleć że ciągle pada i że dzień krótki .
nie będzie też samotna na rolkach a na babskie spotkania pójdzie jak chłopak będzie zmęczony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
olinka napisał:
Jetem tu dopiero 2 tygodnie ,więc jeszcze mnie ta samotność i nuda tak strasznie nie zaatakowała ,ale rozpatrujac pozostanie tu na dłużej zastanawiam się czy nie zostanę pustelnikiem z musu
Nie mam problemów z nawiazywaniem kontaktów, znam angielski i z tubylacmi tez troche pogadam . Ale nie o to chodzi bo nie jestem osoba zamykajaca sie w domu i uciekajaca przed swiatem wrecz odwrotnie . Otwarta ,wesoła dziwczyna z pawerem i checia do życia ,tylko czy tak zostanie?
Majac rodzine i przyjaciół przy boku z pewnościa można cieszyć sie wszystkim ,nawet i w odległej głuszy , to też nie ulega wątpliwości tylko czytałam że większośc ludzi przyjeżdżajacych tu kończy z dużą kasą ale samotnie
Nie jestem pewna czy tego mi trzeba do szczęścia ,dlatego moje zapytanie . Ile ludzi czuje sie samotnych i co poradzic na nude? hyyyhhh

Gdzie wyczytalas takie rzeczy? Ja przyjechalam tutaj kilka lat temu i na nude nie narzekam. Prawde mowiac nie mam czasu na odpoczynek. Pracuje, mam rodzine, znajomych. Po pracy w dzien powszedni nie ma za wiele czasu na nude: obowiazki domowe - pranie, sprzatanie, gotowanie i moje ulubione pieczenie ciast. A jeszcze musze wygospodarzyc troche czasu na szydelkowanie. W soboty i niedziele spotykamy sie ze znajomymi, prawie co tydzien. Wycieczki, grile i inne takie tam jak np. basen.
Oprocz tego zaczelam chodzic do szkoly wiec musze znalezc czas na nauke nie tylko norweskiego ale tez zawodu.
Co do pieniedzy to nie uwazam zebym miala tutaj duza kase. Zyjemy normalnie bez oszczedzania na wszystkim, ale nie mam wielkich oszczednosci. Nie uwazam sie za bogata.

Ale pamietam moje uczucia po dwoch tygodniach pobytu tutaj. Rozumiem Cie. Wiem ze na pewno bedzie lepiej i tylko lepiej. Sama to przyzylam i nie chcialabym tego powtorzyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
krzysztof1970krk napisał:
wszedłem na forum wedkować ,a ja flirtuje co sie podziało z duszą łowcy ,wędkarza ??
chyba się starzeje :

może chciałeś zobaczyć w końcu miłą twarz dla odmiany ....bo z tą rybą na zdjęciu to chyba nie chciałbyś się pocałować ma zaduże usta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
Wiecie co chłopaki ,wy to zawsze sprowadzacie do całowanek i ściskanek a to też z czasem może sie znudzic
A tak poważnie to dziękuję za słowa otuchy. Może przyjdzie czase że i pomysle o tym
Ogolnie wszedzie czytam o samotności szczególnie w Norwegii i troche mnie to poruszyło.
Zdaje sobie sprawe że dzieki pasjom w życiu nie odczuje sie tego ,jest tylko taki probelm że ja swoje akumlatory ładuję dzięki kontaktom z ludzmi i obawiam sie o brak zasilenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
ja porywam Olinke na romantyczną przejazdzke łodzią po fiordzie w drammen ,połaczona z moczeniem kija
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok